Data actualizării:
Data publicării:

O tânără și-a lăsat bebelușul să moară pentru a putea petrece

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pexels
Pexels
O tânără din Marea Britanie și-a lăsat bebelușul să moară de foame.     

O tânără din Marea Britanie a fost arestată, după ce și-a lăsat copilul să moară de foame în timp ce ea a petrecut timp de 6 zile. Verphy Kudi și-a lăsat bebelușul de 20 de luni singur în apartamentul său din Brighton. Asiah Kudi a murit de foame, timp de 6 zile, în timp ce mama sa își celebra aniversarea de 18 ani. 

Verphy Kudi a călătorit în Londra și Coventry în tot acest timp și s-a comportat ca o adolescentă fără griji, a aflat dintr-o audiere Tribunalul Lewes Court. 

Condamnare pentru omucidere

Kudi, în vârstă de 19 ani la momentul sentinței a fost condamnată pentru omucidere și va executa 9 ani de închisoare. 

„Era un copil neajutorat, care depindea complet de tine, mama sa. Este de nesuportat gândul cum s-a stins în ultimele sale zile, suferința pe care a îndurat-o pentru ca tu să îți poți sărbători aniversarea ta și pe cea a prietenilor ca o adolescentă fără responsabilități”, judecătoarea Christine Laing i-a spus lui Kudi în timpul procesului.

Procuroarea Sally Howes a prezentat imagini de pe camerele de supraveghere din apropierea locuinței lui Kudi, reieșind din acestea că Asiah Kudi a fost lăsat sigur pentru 5 zile, 21 de ore și 58 de minute.

Imagini de la plecarea și reîntoarcerea lui Kudi:

A plecat de acasă între 5 și 11 decembrie

Kudi a plecat din Brighton pe 5 decembrie și a mers în Londra, unde și-a aniversat ziua de naștere alături de iubitul său, iar după două zile a mers la un concert din zonă. Acolo, DJ-ul i-a făcut o dedicație care îi anunța ziua de naștere. 

Pe 9 decembrie, aceasta a plecat la o aniversare ce avea loc în Coventry, apoi s-a întors în Londra și înapoi în Brighton pe 11 decembrie. Când a ajuns acasă, Kudi a sunat la 999 (n.r. - numărul de urgență) și le-a spus paramedicilor că bebelușul său nu se trezește. 

La ora 18:20 un echipaj al ambulanței a găsit-o pe Kudi „incoerentă, stresată și răvășită”. 

Paramedicii au observat repede că Asiah nu respiră și au transportat copilul la Spitalul de Pediatrie Royal Alexandra, unde a fost pronunțată decedată. Cauza morții a fost stabilită de paramedici. Copilul a murit din cauza foamei, dar și a unei infecții cu virusul gripal. Pe corpul bebelușului au fost găsite semne de deshidratare, dar și răni create de pampersul care nu a fost schimbat. 

Se pare că Verphy Kudi nu se afla la primul caz de abandon și neglijență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel