Și-a înscenat propria răpire în 2016, iar acum va plăti pentru fapta sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Find Sherri)
Sursă foto: Facebook (Find Sherri)
O femeie din SUA și-a înscenat răpirea, avocatul său argumentând că aceasta suferă de probleme psihice. 

O femeie din California a pledat vinovată pentru că și-a înscenat propria răpire și a mințit autoritățile în 2016. Sherri Papini, în vârstă de 39 de ani, a dispărut în timp ce alerga aproape de casa ei, doar pentru a reapărea trei săptămâni mai târziu, de Ziua Recunoștinței, scrie BBC

La acea vreme, ea a susținut că două femei hispanice au răpit-o, declanșând o operațiune masivă de căutare. FBI-ul a concluzionat ulterior că ea se afla la casa unui fost iubit și și-a provocat rănile despre care s-a crezut că au rezultat în urma răpirii. 

Crima i-a adus lui Papini porecla „California's Gone Girl” – după un roman și film popular în care protagonista face o farsă similară. Rămâne neclar de ce Papini și-a organizat răpirea, iar ea nu a oferit nicio explicație. 

A reapărut după trei săptămâni cu vânătăi și părul tuns

Controversele s-au învârtit în jurul lui Papini din noiembrie 2016, când soțul ei a declarat-o dispărută după ce femeia nu a reușit să-și ia copiii de la grădiniță, totul rezultând într-un efort masiv de căutare. Trei săptămâni mai târziu, ea a fost găsită pe marginea unui drum, lovită, cu vânătăi pe talie și încheieturi, urme ale așa-zisului sechestru. De asemenea, i-a fost tuns părul. 

După o vânătoare exhaustivă a presupușilor ei răpitori, FBI a anunțat în martie a acestui an că a descoperit că Papini a organizat întreaga aventură. Într-o plângere penală de 55 de pagini, FBI a spus că femeia și-a petrecut dispariția acasă la un fost iubit. Cei doi au comunicat folosind telefoane preplătite încă din decembrie 2015.

În plângere se adaugă că Papini „s-a rănit pentru a-și susține declarațiile false”, cu ajutorul fostului iubit. Aceasta s-a lovit ca să își creeze vânătăi și s-a ars pe brațe. 

Deși Papini nu a oferit niciun motiv pentru fapta sa, plângerea FBI include declarații ale martorilor care spuneau că Papini are „un istoric care implică minciunile”, totul pentru a atrage atenția.

Te-ar mai putea interesa și articolul: Un bărbat și-a primit sentința, după ce a DECAPITAT fiica unui diplomat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel