Și-a dus telefonul la reparat. E incredibil ce a urmat! ORICINE o poate păți / VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Apple
Foto: Apple
Telefoanele actuale sunt, în cea mai mare parte, complet ermetice. Nu poate fi deschisă sau scoasă bateria, așa că atunci când se strică este nevoie de un expert care să le repare.

Cu toate acestea, există momente când oamenii sunt suficient de pricepuți pentru a desface cumva telefonul cu scopul de a-și salva căsnicia. Un tânăr, care lucrează la un service de telefonie mobilă, a găsit, într-un telefon pe care un client l-a adus la reparat, un bilețel și o sumă de bani: ”Spune-i soției mele că telefonul nu se mai poate repara! Vrea să-mi verifice istoricul apelurilor. Acești 100 de dolari sunt pentru tine. Mulțumesc.”

Tânărul, care ar fi trebuit să repare telefonul, a zis: ”Ce credeți că ar trebui să fac? Să-i spun soției sau să păstrez biletul?” Până la urmă... când femeia a venit să recupereze telefonul soțului, tânărul i-a spus ce a găsit în dispozitiv. Când a aflat, soția i-a zis: ”Îți dau 200 de dolari ca să-l repari și să pot vedea ce este în telefon.”

@maniwarda

Reply to @itsmaryyy24 Here’s part2 everyone was asking for.. ##cheaters ##rs ##fyp ##xyzbca

♬ original sound - Maniwarda ????

Când a aflat că tânărul l-a dat în vileag, soțul a venit și a făcut mare scandal. A venit Poliția, iar lucrurile s-au calmat. 

@maniwarda

Unbelievable ##realationshipgoals ##husbandcheck ##cheater ##fyp ##foryou ##xyzbca

♬ original sound - Maniwarda ????

@maniwarda

Reply to @garciaaz0111 you guys should see what he did to the store!! This is pt4 and will post pt3 of the wife soon ##crazybf ##cheater ##foryou ##fyp

♬ original sound - Maniwarda ????

@maniwarda

Reply to @tittyjiggly thanks for asking love

♬ original sound - Maniwarda ????

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel