Urmărește emisiunea live
Shiloh, fiica Angelinei Jolie, pasiune ascunsă pentru streetdance. Clipul în care adolescenta dansează pe melodia lui Doja Cat a devenit viral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captră video ET
captră video ET
Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu mișcările sale în cea mai recentă coregrafie ajunsă virală pe Internet.

Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu mișcările sale inedite, într-o coregrafie realizată pe o melodie a artistei Doja Cat, alături de o trupă de dans renumită. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare, iar fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a demonstrat din nou cât este de talentată.

Fiica în vârstă de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt își etalează abilitățile de dansatoare într-un videoclip postat la începutul acestei săptămâni de coregraful Hamilton Evans. În clipul de 7 minute, înregistrat la Millennium Dance Complex din Los Angeles și coregrafiat de Evans, Shiloh face parte din una dintre grupele de tineri dansatori, care dansează pe melodia „Vegas” a lui Doja Cat, single de pe coloana sonoră a filmului Elvis.

În fruntea trioului din care face parte, Shiloh este îmbrăcată lejer cu un tricou negru Beatles și pantaloni asortați, finalizând look-ul cu adidași roșii și părul prins într-un coc. Nu este primul clip în care Shiloh demonstrează cât este de talentată la dans. Recent, fiica actorilor a apărut în mai multe coregrafii realizate cu aceeași trupă, alături de care se simte ca în familie.

Videoclipul, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce Shiloh a însoțit-o pe mama Jolie, în vârstă de 47 de ani, într-o călătorie în Cambodgia, unde actrița s-a întâlnit cu „prieteni și colegi de la Fundația MJP din districtul Samlot”.

Îşi dorea să devină băiat

S-a tot discutat despre faptul că primul copil biologic al lui Brad Pitt şi-al Angelinei Jolie preferă să fie băiat. Este vorba, evident, de Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta ajunsă la 16 ani, care-a susţinut timp de atâţia ani că ea este băiat, precum fraţii ei mai mari adoptaţi, Maddox şi Pax, cerând să i se spună John. Şi nu doar asta: Shiloh a şi arătat ca unul, purtând haine băieţeşti şi o tunsoare cât se poate de masculină, astfel încât puţini ar fi bănuit, până acum, că este fată.

Spunem până acum, căci cele mai recente imagini cu Shiloh ne-o arată pe adolescenta mai feminină ca niciodată. Ieşită la cumpărături alături de mama ei, Angelina Jolie, şi sora adoptată, Zahara, Shiloh a arătat ca orice adolescentă de vârsta ei. Cu părul blond prins în coc, pantaloni foarte scurţi de blugi, cu vedere la picioarele extrem de lungi, şi cel mai important, cercei în urechi.

Câţi copii adoptaţi are Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: pe fiul Pax, în vârstă de 18 ani, fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 13 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani și Maddox, în vârstă de 20 de ani. Frumoasa Angelina Jolie s-a implicat de-a lungul timpului în multe proiecte care să dovedească bunătatea și iubirea de care este capabilă. Actrița își iubește în mod egal cei șase copii, chiar dacă trei dintre ei sunt adoptați. 

Maddox a fost adoptat la 7 luni din Cambodgia

Pe 10 martie 2002, Angelin reușea să adopte primul său copil. Maddox avea pe atunci doar șapte luni, însă frumoasa actriță și-a dorit să-și asume rolul de mamă.

Zahara a fost adoptată din Etiopia

Angelina Jolie a vorbit întotdeuna cu căldură în suflet despre copiii săi. Actrița a declarat în repetate rânduri că sentimentul pe care l-a avut atunci când și-a întâlnit copiii pentru prima dată este de nedescris. Deși mulți nu știu câți copii adoptați are Angelina Jolie, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a vorbi despre ei. Așa s-a întâmplet și în cazul Zaharei, despre care a vorbit cu multă admirație.

Pax a fost adoptat din Vietnam

Pax a fost adoptat de frumoasa actriță în anul 2007. El este cel de-al treilea copil adoptat de către actriță. Pax Thien a fost adoptat din Vietnam după ce a fost abandonat de mama sa biologică. Angelina Jolie a povestit în multe rânduri despre fiul său, care începe să semene din ce în ce mai mult cu Maddox. Conform acesteia, Pax este tot mai interesat de lumea filmului și pare să-și dorească să lucreze în acest domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel