Sharon Osbourne, testată pozitiv la COVID-19, internată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
sharon-osbourne1
sharon-osbourne1
Sharon Osbourne, recent testată pozitiv la COVID-19, a fost spitalizată pentru scurt timp, a anunţat gazda emisiunii "The Talk" într-o postare publicată luni seara pe Instagram, relatează dpa.

"Acum mă recuperez într-un loc departe de Ozzy (care a fost testat negativ) în timp ce 'The Talk' se află într-o pauză programată", a scris ea, referindu-se la soţul ei, Ozzy Osbourne.

"Rămâneţi toţi în siguranţă şi sănătoşi", a mai scris ea.

Sharon Osbourne, în vârstă de 68 de ani, este al doilea membru al emisiunii "The Talk" care a anunţat că a fost testat pozitiv la coronavirus în ultimele zile.

Carrie Ann Inaba a anunţat săptămâna trecută că se luptă cu virusul şi că a avut febră, tuse şi dureri.

"Am fost într-un mediu foarte sigur, urmând toate recomandările şi protocoalele de siguranţă şi (coronavirusul) tot şi-a găsit drumul spre mine", a scris Inaba într-un mesaj pe Instagram. "Deci, acesta este un mod prietenos de a vă reaminti să fiţi foarte atenţi în acest sezon de sărbători. Purtaţi măşti, păstraţi distanţa socială şi fizică şi spălaţi-vă pe mâini. Aveţi grijă cu toţii. Vă voi ţine la curent cu călătoria mea", a mai scris Carrie Ann Inaba.

"The Talk" este programată să revină din pauza programată pe 4 ianuarie, potrivit People. Cea mai recentă ediţie a emisiunii a fost difuzată joia trecută, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel