Shakira şi-a lansat noul videoclip
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Shakira
Shakira
Shakira şi-a lansat noul videoclip, 'Trap', în colaborare cu Maluma.

Shakira şi Maluma au lansat vineri videoclipul piesei 'Trap', care a strâns deja pe Spotify peste 14 milioane de vizualizări. Cântecul face parte din noul album al artistei columbiene - 'El Dorado', care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy din această duminică, la categoria cel mai bun album de pop latino, relatează vineri EFE.

Videoclipul, în care cei doi artişti sunt filmaţi alb-negru în timp ce intră şi ies dintr-o suprafaţă tulbure de apă, este regizat de Jaume de Laiguana, care a mai colaborat cu Shakira şi în alte ocazii.

'Quiere que lo hagamos en diferentes partes / pero estoy cansada de desilusiones / hace mucho tiempo que no creo en los hombres / yo no necesito de este mal de amores' - (Vrea să o facem în diferite părţi /dar sunt sătulă de dezamăgiri/ demult nu mai cred în bărbaţi/ nu mai vreau o altă aventură) - este refrenul acestei noi piese, în linie cu cele cântate de Maluma, cu care Shakira a mai colaborat la videoclipul 'Chantaje'.

'Trap' face parte din cel de-al 11-lea album al Shakirei, 'El Dorado', care dă şi titlul turneului care o va purta pe artistă în 2018 în oraşe precum Hamburg, Londra sau Bordeaux, printre altele. Single-ul a fost înregistrat la Sony Music Latin şi a urcat pe primul loc din iTunes în 37 de ţări, potrivit companiei discografice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel