Shakira va apărea în fața instanței pentru acuzațiile de evaziune fiscală
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Shakira
Sursă foto: Facebook Shakira
Shakira va fi adusă în fața instanței spaniole pentru acuzațiile de evaziune fiscală. 

Instanțele spaniole au ordonat ca Shakira să fie judecată pentru fraudă fiscală. Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, a fost avertizată că ar putea fi închisă până la opt ani dacă este găsită vinovată de o presupusă fraudă fiscală de 12 milioane de lire sterline. După ce a negat acuzațiile, Shakira va fi acum adusă în fața instanței, potrivit AFP și The Mirror.

Cântăreața hitului Hips Don't Lie este acuzată că pretinde că locuiește în străinătate și că a folosit o structură corporativă complexă existentă offshore pentru a evita îndeplinirea obligațiilor fiscale din 2012 până în 2014, în ciuda faptului că a început o relație cu fostul fundaș al Man United Pique în 2011 și s-a mutat la Barcelona. Luna trecută, procurorii de stat spanioli au cerut o pedeapsă grea cu închisoarea dacă artista este condamnată în cadrul procesului.

Ar fi fraudat trezoreria spaniolă

În iulie, mama a doi copii, născută în Columbia, a confirmat că a respins un acord extrajudiciar despre care se crede că a implicat să recunoască faptele de care este acuzată, după ce se crede că a fraudat trezoreria spaniolă pe o perioadă de trei ani, între 2012 și 2014. I-au fost aduse șase acuzații separate de fraudă fiscală în valoare totală de 14,5 milioane de euro, după o investigație de lungă durată.

Cântăreața, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, a continuat să nege acuzațiile și a spus că „are încredere în nevinovăția ei și alege să lase problema în mâinile legii”, într-o declarație care a fost făcută pe 27 iulie.

Noua iubită a lui Pique, luată la rost pe străzile din Barcelona

Clara Chia Marti, tânăra cu care Gerard Pique s-a afișat după despărțirea de Shakira, a fost luată la întrebări de o ziaristă pe străzile din Barcelona, Spania. În timpul unei plimbări prin oraș alături de o amică, Clara Marti a păstrat tăcerea în fața asediului de întrebări venite din partea unei jurnaliste.

”Clara, ce faci? E adevărat că ești cu Pique de mai mult de un an? E adevărat că-i cunoști copiii? Clara, nu vrei să spui nimic? Ce au spus părinții tăi când au aflat că Shakira și Pique s-au despărțit din cauza ta?”, a insistat jurnalista.

Clara nu a dorit să răspundă și a început să zâmbească. Mai mult, amica sa a încercat să blocheze cu mâna camera de filmat, spunând: ”Las-o în pace!”

Shakira şi Gerard Pique au confirmat despărţirea

Cei doi au confirmat într-o declaraţie prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice.

"Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectaţi intimitatea", se arată în declaraţie, conform Reuters.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, sunt împreună din 2011 şi au doi copii. Ei s-au cunoscut cu puţin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, când el a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)", cântecul oficial al turneului, al Shakirei, scrie Mediafax.

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", spunea Pique, la începutul lunii mai. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel