Urmărește emisiunea live
Shakira se laudă cu abdomenul perfect. Care e secretul ei
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
shakira-in-self-magazine-september-2013-issue_1
shakira-in-self-magazine-september-2013-issue_1

Shakira spune că bărbații apreciază la o femeie încrederea mai mult decât perfecțiunea, dar, ce coincidență, ceea ce expune cântăreața pe prima pagină a revistei Self nu este încredere, ci perfecțiunea abdomenului său.

Și-a recuperat corpul în timp record după sarcină. I-au ajuns șapte luni, sau mai bine spus șase, căci fotografiile pentru Self s-au făcut la șase luni de la naștere. Cântăreața își ridică mândră tricoul pentru a-și arăta abdomenul tonificat. Dar care îi este secretul?

„Două minute de abdomene nu sunt suficiente”, spune Shakira. Ea mărturisește că în timpul sarcinii a practicat mult Zumba, ceea ce i-a permis să nu câștige în greutate. Orgolioasă de fundul său, Shakira recunoaște că face numeroase exerciții pentru mușchii fesieri. Normal că pentru a avea un fund ca al Shakirei, mai întâi ar trebui să te naști cu el, dar ea nu spune acest lucru. Cât despre diete, iubita lui Piqué spune că nu se îngrașă datorită celor opt porții zilnice de fibre de aproximativ 200 de calorii.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel