Shakira riscă ani grei de închisoare. Probleme pentru cântăreață în Spania
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
shakira
shakira
Celebra cântăreață Shakira are probleme mari cu Fiscul din Spania.

Fiscul spaniol a terminat de următit fotbaliştii celebri din LaLiga, iar acum a venit rândul Shakirei (41 de ani) să aibă probleme cu autorităţile din Spania.

Celebra cântăreaţă columbiană care are doi copii cu Gerard Pique, fundaşul central al Barcelonei, e subiectul a nu mai puţin de şase capete de acuzare din partea fiscului spaniol, toate pentru evaziune fiscală, după ce a apelat la o metodă prin care a încercat să scape de plata taxelor către autorităţile din ţara iberică, informează Prosport.

Concret, sud-americanca a declarat că între 2012 şi 2014 a fost rezidenta statului Bahamas, ţară recunoscută drept paradis fiscal, şi că şi-ar fi plătit acolo taxele, dar nu a putut aduce decât dovezi ale unor scurte călătorii în Bahamas.

În schimb, anchetatorii spanioli ştiu că Shakira s-a aflat în acel timp în Barcelona, unde a locuit cu Gerard Pique şi familia pe care a întemeiat-o alături de fotbalistul catalan al celor de la FC Barcelona. Acum, Shakira trebuie să dea explicaţii, iar procesul o poate duce fie în spatele gratiilor, fie va cădea la înţelegere cu procurorii privind plata unei sume care să o scape de probleme, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel