Shakira este de părere că dedicațiile ei muzicale împotriva lui Piqué sunt ''mai eficiente'' decât o şedinţă la psiholog
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
"Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist", a declarat vedeta columbiană Shakira în cadrul primului ei interviu de la lansarea single-ului său de succes în care îl atacă pe fostul său partener, Gerard Piqué, relatează AFP.  

Înregistrarea în ianuarie a melodiei "BZRP Music Session #53" a fost "o răbufnire" pentru ea, a declarat Shakira într-un interviu de jumătate de oră acordat luni seara unui post de televiziune mexican.

"Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta....a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare", a explicat ea.

"Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii", a adăugat Shakira.

Potrivit cântăreţei columbiene, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. "Mi-a spus 'trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian' ", a mai spus ea.

Shakira şi fostul fotbalist Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, şi-au anunţat despărţirea în iunie anul trecut, după peste zece ani de relaţie. Ei au împreună doi copii, Milan şi Sasha.

"Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul", "Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", "Un Rolex pentru un Casio", "Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori" şi "Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine", sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesa electro cu ritmuri latino, în care Shakira o atacă inclusiv pe noua parteneră a lui Piqué, spaniola Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

"BZRP Music Session #53" este cea de-a treia melodie dedicată separării cuplului, după "Te felicito" şi "Monotonia", scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel