Sferturile de finală UEL și UCL: Liverpool are culoar liber către semifinale. Trupa lui Lucescu se va ciocni cu Brugge
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Competițiile europene de fotbal aduc mereu momente de nerăbdare și emoție, iar sferturile de finală din Europa League și Conference League nu fac excepție.

Formațiile se pregătesc să-și pună la încercare talentul și determinarea într-un efort de a avansa către fazele finale ale competițiilor.

În Europa League, capul de afiș este duelul dintre Bayer Leverkusen și West Ham, două echipe cu tradiție și ambiții mari în competiție. În același timp, Liverpool va întâlni Atalanta, iar AC Milan se va confrunta cu AS Roma, promițând meciuri pline de tensiune și spectacol fotbalistic.

În Conference League, sferturile de finală aduc la rampă echipe de top și antrenori de renume. Răzvan Lucescu și echipa sa, PAOK, vor infrunta Club Brugge, în timp ce Olympiakos va da piept cu Fenerbahce. Aston Villa și Lille se vor întâlni într-un alt duel interesant, în timp ce Viktoria Plzen va încerca să-și depășească limitele în fața Fiorentinei.

Pentru ambele competiții, manșele sferturilor de finală vor avea loc pe 11 și 18 aprilie, oferind echipei un interval de timp scurt pentru a se pregăti pentru confruntările decisive. Semi-finalele sunt programate pe 2 mai (prima manșă) și 9 mai (a doua manșă), stabilind echipele care vor ajunge în finala competițiilor.

Finala Europa League va avea loc în Dublin, pe 22 mai, în timp ce finala Conference League va avea loc la Atena, pe 29 mai. Toți ochii sunt ațintiți acum către echipele care vor lupta pentru supremăție europeană și pentru a ridica trofeul în fața lumii întregi. Va fi o perioadă plină de pasiune, suspans și momente memorabile pentru fanii fotbalului din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel