Sfaturi din feng-shui pentru prosperitate: Cum să faci să ai mereu bani pentru tot ce-ți dorești
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 03 apr 2021, 10:10
WhatsApp
foto pixabay/ Cum să faci să ai noroc de bani
foto pixabay/ Cum să faci să ai noroc de bani
Cât ai, atât cheltui este o vorbă des întâlnită în țara noastră. Fără o bună organizare, așa se și întâmplă. 

Iată câteva sfaturi esențiale din feng-shui pentru a-ți gestiona banii perfect, astfel încât să nu ai niciodată probleme financiare: 

Nu amesteca lucrurile

- Nu pune la grămadă banii pentru cheltuieli, necesarul zilnic, vacanțe, facturi, cumpărături alimentare, etc. 

- Secretul e organizarea: când iei salariul, pune deoparte banii pentru facturile la utilități, banii pentru rate, dar și banii pentru cheltuieli alimentare. Din banii care-ți rămân, oprește o parte pentru cheltuielile zilnice, conform calculului personal. Restul sunt economii din care poți face ceea ce-ți dorești: investiții în casă, investiții în dezvoltarea personală, vacanțe. Deși poate părea puțin la început, puțin câte puțin, îți vei atinge măcar un vis, care, în alte condiții, ar fi rămas doar atât, un vis. 

Ce rămâne e CÂȘTIGUL TĂU

- Ce rămâne din ce ți-ai pus deoparte sunt câștiguri. Astfel, dacă din banii pentru facturi, îți rămân 100 de lei, nu-i pune la cheltuieli zilnice. Sunt bani câștigați. Poți lua o pușculiță și-i poți strânge acolo. Pot fi bani necesari dacă vei avea momente dificile sau bani pentru ceva ce-ți dorești/ce-ți place. Sunt câștigurile tale, din calculul făcut, bani extra, neprogramați, care strânși în locul lor de câștiguri, în timp, își vor găsi utilitatea la momentul potrivit. 

Ordinea face diferența

- Nu amesteca monedele cu bancnotele. Ordinea face diferența. Astfel, pune toate monedele care-ți rămân într-un bol transparent. Se spune că monedele strânse la un loc atrag prosperitatea. 

- Fă-ți ordine în portofel. Nu amesteca bonurile fiscale cu banii sau cu obiectele de identitate personală. 

- Să ai mereu în portofel o bancnotă de 10 lei, împăturită, într-un buzunar ascuns. Va atrage mereu banii. E o credință în feng-shui pentru noroc de bani și prosperitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?