Sfârșit tragic pentru o tânără de 24 de ani din Suceava, după ce a avut Covid-19. Însărcinată în 8 luni, a murit cu o zi înainte de nuntă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sfârșit tragic pentru o tânără de 24 de ani din Suceava, după ce a avut Covid-19. Însărcinată în 8 luni, a murit cu o zi înainte de nuntă / Foto: Facebook Silviu Miroș
Sfârșit tragic pentru o tânără de 24 de ani din Suceava, după ce a avut Covid-19. Însărcinată în 8 luni, a murit cu o zi înainte de nuntă / Foto: Facebook Silviu Miroș
O tânără din Suceava, însărcinată în opt luni, a murit la doar 24 de ani.

Tragedie fără margini în Suceava. O tânără de 24 de ani din Suceava, însărcinată în opt luni, a murit chiar cu o zi înainte de nuntă. În ciuda eforturilor medicilor, nici bebelușul nu a putut fi salvat.

Alexandra și viitorul soț discutau despre cum urmează să se desfășoare ziua următoare, ziua nunții. Când, brusc, tânăra s-a prăbușit. La sfârșitul lunii iulie, ea a fost internată pe secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Suceava, fiind infectată cu SARS-CoV-2. Tânăra s-a externat la cerere pe 2 august, cu stare generală bună, iar rudele ei spun că nu existau semne că viitoarea mireasă s-ar simți rău, deși avea stent la inimă de la vârsta de 10 ani. Cel mai probabil, femeia a făcut un stop cardio-respirator.

"A fost internată în sectorul Covid-19, cu formă medie. S-a externat la cerere, dar fără necesar de oxigen, cu analize bune, cu tratament efectuat complet, dar avea patologie cardiacă preexistentă. Sarcina era un risc suplimentar pentru ea", a declarat dr. Dan Teodorovici pentru Știrile Pro Tv.

"A avut o răceală, la urgențe au găsit cu Covid, a stat internată. I-a fost bine o perioadă, dar joi-vineri oleacă se simțea rău. Se simțea moale și sarcina o îngreuna. Nu cred că a avut treabă Covidul, a făcut un stop cardio-respirator. Avea un stent de la 10 ani și acela o mai afecta", a spus Andrei Miroș, cumnatul tinerei.

Iubitul Alexandrei a leșinat când a aflat tragica veste

După ce i s-a făcut rău, Alexandra a fost transportată prima dată la spitalul din Gura-Humorului, apoi a fost dusă la Spitalul Județean din Suceava. Deși au încercat din răsputeri, medicii nu au reușit să salveze nici mama, nici copilul. Iubitul Alexandrei a leșinat atunci când a aflat că viitoarea lui soție, dar și copilul său, au murit, relatează România Tv.

"Au găsit-o în stop cardio-respirator, au început manevre de resuscitare. A fost trimis echipaj cu medic de la Suceava pentru preluarea și transportarea cu manevre în curs, la spital județean", a declarat Dr. Adrian Săraru, purtător de cuvânt al SAJ Suceava.

"A fost dusă imediat în sala de operație unde s-au continuat manevrele de resuscitare asupra mamei și s-a făcut cezariană de urgență pentru a încerca să fie salvat nou-născutul, dar din păcate nu au răspuns la manevrele de resuscitare, nici unul, nici celălalt", a declarat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Rudele tinerei, devastate de durere. Vor avea înmormântare în loc de nuntă

"Vineri am făcut pregătiri de nuntă pentru sâmbătă, totul frumos, ne-a ajutat și ea chiar, a vrut. Vineri seara vorbea cu fratele meu la masă, făceau pe a doua zi programări să vadă la ce oră să meargă la coafor și deodată parcă a împușcat-o", a spus Andrei Miroș, cumnat.

Trupurile neînsuflețite ale mamei și fetiței au fost transportate la medicină legală pentru necropsii. Deși cauzele morții tinerei nu sunt clare încă, medicii pun decesul ei pe seama problemelor cardiace de care suferea. În loc de nuntă, din păcate, familia tinerei se pregătește acum pentru înmormântare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel