Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Cele mai frumoase MESAJE și FELICITĂRI pentru cei dragi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
De Sfântul Ion, transmite-le celor dragi cele mai frumoase urări și felicitări. Am pregătit o colecție de mesaje din care te poți inspira.

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă...La Mulţi Ani!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionela!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, şi un sincer: La mulţi ani, Ioane!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Înlătură tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane! 

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani"!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înţeleaptă, viaţă lunga pământească, ce doreşti să se împlinească!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casă Ioane şi o să beau în cinstea ta!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Mulţi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: La mulţi ani, Ioane!

Sfântul Ion, 7 ianuarie 2021. La mulţi ani dragă Ioane şi mult noroc în viaţa ta şi să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel