Sfântul Ioan Botezătorul. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care își serbează onomastica
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sfântul Ioan Botezătorul. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care își serbează onomastica / Foto: Pixabay, de Marie
Sfântul Ioan Botezătorul. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care își serbează onomastica / Foto: Pixabay, de Marie
În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care își serbează onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul.

Sfântul Ioan Botezătorul este prăznuit sâmbătă, 7 ianuarie. Aproape două milioane de români îl au ca patron spiritual pe Sfântul Ioan Botezătorul, potrivit datelor oferite de Direcţia Generală pentru Evidenţa Persoanelor. Este vorba despre 1.975.838 de bărbaţi şi femei.

La prenume masculine, cele mai întâlnite sunt: Ioan - 447.697, Ionuţ - 361.680, Ion - 336.421, Ionel - 134.570, apoi Nelu - 20.302, Ivan - 7.482, Jan - 4.491, Ionică - 4.460, Jean - 3.411 şi Ioniţă - 1.865, relatează Agerpres.

La femei, numele de botez cele mai cunoscute sunt: Ioana - 390.970, Ionela - 148.141, Oana - 72.012, Ionica - 19.241, Nela - 10.783, Ionelia - 6.785, Jana - 4.811, Ionuţa - 582, Onuţa - 134. 

Sfântul Ioan Botezătorul. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru cei care își serbează onomastica

1. Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

2. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

3. E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casa Ioane şi o sa beau în cinstea ta!

4. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!

5. Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

6. Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

7. Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

8. Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Mulțumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!

9. Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.

10. ți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!

11. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

12. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel