Data actualizării:
Data publicării:

Sfâșietor. Nimeni nu își închipuie ce se ascunde dincolo de aceste poze

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Este o româncă frumoasă, deșteaptă și din imagini pare a fi o fată foarte veselă care se bucură de orice clipă din viață. Are 25 de ani și o are o tolbă de dorințe pe care ar vrea să le îndeplinească.

Cu toate acestea, chiar dacă totul pare perfect, un lucru o împiedică să facă ceea ce își dorește un tânăr la început de drum.

"Mă numesc Ruxandra Mateescu Munteanu și pe 1 Aprilie am împlinit 25 de ani. Sunt o fire curajoasă, pasionată de ski, snowboard și motociclete. Ambițioasă, determinată să-mi construiesc o carieră, am lucrat încă din timpul facultății de Drept la o firmă de avocatură. Acum, din pacate, eu nu mai pot vorbi despre mine și visul meu de a deveni un avocat de succes s-a sfârșit. Singurul vis pe care îl mai am acum... este acela de a trăi". Din păcate, aceste rânduri nu sunt scrise de fata zâmbitoare pe care o vedeți din imagini.

Ruxi – așa cum o alintă cei dragi – este în comă de mai bine de o lună. A suferit un accident de motocicletă, iar acum singura ei salvare este un tratament undeva pe afară, unul extrem de costisitor. Oricine o poate ajuta pe Ruxandra să-și revină, fie printr-un share, fie printr-un ban, fie printr-o rugăciune.

Într-o bună... puteți să-i deveniți iubit, prieten sau coleg. Într-o zi când va ieși din comâ. Până atunci, mama ei vă roagă să o ajutați.

Suzana Elena Mateescu-Munteanu (mama) EUR: RO91BTRL04404201111446XX RON: RO45BTRL04401201111446XX COD SWIFT: BTRLRO22 BANCA TRANSILVANIA-Sucursala /Agențiaa Lacul Tei B-dul Lacul Tei nr. 109, sector 2, București.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla mai multe detalii, dați click aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel