Sextil între Venus în Scorpion și Pluto în Capricorn. Vin banii la Balanțe, în timp ce Scorpionii îi cuceresc pe toți - Horoscop
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Ziua de 12 noiembrie vine cu vești bune pentru mai multe zodii. 

Pe 12 noiembrie avem un sextil între Venus din Scorpion și Pluto din Capricorn. În același timp, Luna tranzitează semnul Racului, deci vom fi dornici să petrecem cât mai mult timp în preajma familiei, conform astrologului DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

HOROSCOP Berbec

S-ar putea ca admirația ta față de o persoană sau o situație să fie exagerată. Tu nu îți dai seama, însă apropiații te vor face conștient. 

HOROSCOP Taur

Partenerul are multe idei și vrea suportul tău în concretizarea lor. Vei consuma timp și alte resurse în acest sens. 

HOROSCOP Gemeni

Treburile gospodărești devin o metodă de relaxare pentru tine. Mai ales dacă te ocupi și de ceea ce îți place cu adevărat. 

HOROSCOP Rac

Ești destul de sensibil și influențabil. Deci trebuie să ai grijă la oamenii din jurul tău. Să nu te contaminezi cu povești triste. 

HOROSCOP Leu

Este o zi bună pentru a te ocupa de casă și de familie. Cu alte cuvinte, nu este cazul să fii pe drumuri toată ziua. 

HOROSCOP Fecioară

Mercur își va schimba semnul în curând. S-ar putea să vrei să porți mai multe discuții cu oamenii importanți din viața ta. 

HOROSCOP Balanță

Sextilul dintre Venus și Pluto îți oferă sprijin pe plan financiar. Cineva din familie te sfătuiești foarte bine înainte de o investiție. 

HOROSCOP Scorpion

Ai cuvintele la tine, dar și carisma. Reușești să îi cucerești pe toți. Ai putea să te ocupi astăzi de ce îți place cu adevărat. 

HOROSCOP Săgetător

Nu prea ai energie. Și din păcate, cei apropiați nu înțeleg asta și au tot felul de pretenții de la tine. Trebuie să ai limite. 

HOROSCOP Capricorn

Apropiații sunt de bază. Așa că poți avea încredere în ei, mai ales atunci când este vorba de planificarea timpului liber. 

HOROSCOP Vărsător

S-ar putea să fii nevoit să iei unele decizii și să îți asumi responsabilitatea pentru unele proiecte. Dar fă în așa fel încât să fie unele plăcute. 

HOROSCOP Pești

Vei media unele conflicte între membrii familiei. Astrele îți recomandă să nu îți faci prea multe așteptări în ceea ce privește reușita demersului. 

Mai mulți bani, în 2023, pentru o zodie. Pot reapărea parteneri din trecut, schimbări peste schimbări

O zodie, încă de la începutul anului 2023, trebuie să facă un pas către schimbare.

”Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe!”, a spus Daniela Simulescu despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

”2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut.  Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel