Sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor s-a încheiat. Corneliu Ștefan: Două zile pline și dezbateri importante
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 01 iul 2022, 11:01
WhatsApp
Sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor s-a încheiat. Deputatul Corneliu Ștefan - Două zile pline și dezbateri importante
Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat la cea de-a 150-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor, care a avut loc la Bruxelles.

"Două zile pline și dezbateri importante la a 150-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor. Pe lângă aspectele pur organizatorice, alături de colegii din Delegația României la CoR, am discutat intens pe marginea unor subiecte care privesc viitorul întregului ansamblu al Uniunii Europene", a scris, pe Facebook, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Revizuirea Directivei privind performanța energetică a clădirilor, pe ordinea de zi a reuniunii  

"Amintesc aici revizuirea Directivei privind performanța energetică a clădirilor, soluțiile necesare pentru găzduirea refugiaților ucraineni, dar și implicațiile acestora asupra fondurilor de coeziune. Nu în ultimul rând, în perspectiva reducerii emisiilor de CO2, s-au făcut și primii pași pentru identificarea de soluții care să vină în sprijinul regiunilor ce depind de industria autovehiculelor", a mai scris Corneliu Ștefan.

"De asemenea, am participat la o întâlnire cu doamna ambasador extraordinar și plenipotențiar Iulia-Raluca Matei, șef al Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, subiectul principal fiind prioritățile delegației României și proiectele comune care urmează a fi susținute la nivelul acestui for.

Sunt măsuri care își vor pune amprenta asupra viitoarelor politici europene, iar delegația din care fac parte va avea, întotdeauna, un rol important în adoptarea acestora", a conchis președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro