Serviciile secrete, umilite de Aligică
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu, val.vilcu
WhatsApp

”Aliații naturali, oamenii și serviciile secrete,  trebuie să stea umăr la umăr pentru testul major care se apropie”, a spus Aligică, ideologul Dreptei, omul care în decembrie susținea că ai deficit intelectual dacă nu votezi ARD.

N-a spus-o în fața Templului, cum a făcut-o cuviosul Nil Athonitul, Izvorâtorul de mir, primul care și-a dat seama că ”vremea se apropie și voi nu vreți să înțelegeți, fiindcă vicleșugurile oamenilor s-au înmulțit”. Aligică, autointitulat formator de elite, scrie pe Facebook, la revista 22 și pe alte site-uri ale elitelor în formare.

”E important să nu-I lăsăm singuri, dacă va fi să fie…. Susținerea occidentală nu va fi de ajuns”, a postat Aligică un îndemn enoriașilor, chemați să se regrupreze în spatele (poate în jurul) serviciilor secrete, președinției și Curții Constituționale.

Minunat. Înălțător. Mă simt, deja, parte din elitele lui Aligică doar fiindcă am citit textul și sunt gata să mă regrupez. Dar unde și cum să o fac? Pe la ce oră se dă semnalul regrupării? În ce locație? La ce unitate sunt așteptați să vină oamenii alături de aliații lor naturali?

Recunosc că la început am șovăit o clipă. Mi s-a părut că, scuzați, cuviosul Aligică Formatorul, Izvorâtorul de Democrație, își bate joc de aliați. De obicei, serviciile îi apără pe oameni, nu invers. E ca și cum ai chema cetățenii să păzească Poliția de hoți. Invocarea milei îi cam face de râs pe spioni.

Să nu-i lăsăm singuri? Eu credeam că nici nu sunt singuri, că se află  printre noi, fără să ne prindem de lucrul acesta. Atunci să-i demascăm, să aflăm cine sunt, ca să ne putem așeza și mai aproape de ei. Să fim înțeleși, nu sunt contra lui Aligică, în principiu, dar apelul său îmi aduce aminte de ultimele clipe ale lui Ceaușescu, în Palatul CC, când din elicopter cădeau fluturași, îndemnându-i pe români să stea umăr la umăr, în fața încercărilor care se apropie etc.

E și riscant să amesteci în aceeași enciclică președintele, judecătorii și agenții secreți. Poți induce publicului ispita blasfemiei. Să-și închipuie că puterea lumească și cea judecătorească s-au împreunat, prin mijlocirea aliaților naturali, împotriva firii.

Încurcate sunt, însă, căile domnului președinte, slujit de profeții elitelor, pe contributors.ro. De unde să înțelegem noi, ăștia cu deficit intelectual, care nu am votat cu ARD și ne lăsăm prostiți de vicleșuguri? Cred (fără să cercetez) că autocratul expirat la care se închină alde Gică, le-a dat gândul cel bun. Le-a arătat lumina.

Prosternați-vă! Căiți-vă! Veniți alături de aliații voștri naturali, nu stați alături de ceilalți, cu E-uri! Și, dacă or s-o țină tot așa, până în 2014, să nu uităm în final să le spunem:

Amin!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel