Seria 'Transformers'. Anunțul așteptat de fani
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
'Transformers', una din seriile de acţiune cele mai de succes din toate timpurile, se pregăteşte să se extindă având în vedere că sunt planificate alte două noi filme, potrivit mass-media americane citate marţi de EFE. 

Studioul Paramount l-a angajat deja pe scenaristul James Vanderbilt pentru a scrie textul uneia dintre continuări. Cariera lui Vanderbilt include scenariile unor filme ca 'Zodiac' (2007), cele două 'The Amazing Spider-Man' (din 2012 şi 2014) şi 'Murder Mystery' (2019).

Al doilea proiect în curs pentru 'Transformers' va avea un scenariu scris de Joby Harold, cunoscut pentru 'King Arthur: Legend of the Sword' (2017) şi care anul acesta va prezenta 'Army of the Dead', în regia lui Zack Snyder. Nu au fost deocamdată confirmate oficial detalii privind subiectele celor două filmele şi nici actorii sau regizorii implicaţi în aceste proiecte.

Saga 'Transformers', impulsionată de spectaculosul regizor Michael Bay şi care cuprinde până acum şase filme, a avut încasări în întreaga lume de aproape 5 miliarde de dolari. 'Transformers' (2007) a marcat debutul acestei serii, care în 2018 a lansat ultimul lungmetraj până la această dată, intitulat 'Bumblebe.

Prezentat ca un 'spin-off' (film derivat), 'Bumblebee' a adus un suflu nou acestei serii, care a avut un mare succes la public dar a fost primit cu critici împărţite. Tânăra Hailee Steinfeld a condus distribuţia acestui film care a sedus publicul cu o inspirată combinaţie de aventuri, umor şi filme de acţiune în stilul 'Transformers', conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel