Serena Williams, în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Serena Williams, numărul unu mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari. Ea a învins-o în două seturi, 7-6 (7/2), 6-0, pe Iulia Putințeva, din Kazahstan, într-o partidă disputată duminică.

După un debut dificil de meci, cea mai mică dintre surorile Williams și-a regăsit ritmul în setul al doilea, surclasând-o pe numărul 56 mondial.

În turul următor, Serena Williams, care a revenit în 2015 la Indian Wells, după un boicot de 14 ani, o va avea ca adversară pe Katerina Bondarenko, din Ucraina, care a dispus cu 3-6, 6-4, 7-6 (9/7) de compatrioata sa, Lesia Țurenko.

Cehoaica Petra Kvitova, numărul 8 pe lista capilor de serie, a atins la rândul ei faza optimilor de finală la turneul californian, după victoria în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5, înregistrată în fața suedezei Johanna Larsson.

Kvitova o va avea ca adversară în optimi pe americanca Nicole Gibbs, care a dispus cu 6-0, 6-4 de Iaroslava Șvedova, din Kazahstan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel