Șerban Huidu, veste șoc. Vezi ce a decis fostul cârcotaș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

După accidentul provocat în județul Brașov, în  2011, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața, Șerban Huidu a renunțat la "Cronica Cârcotașilor", acesta preferând în ultima perioadă să lucreze la Kiss FM, până când postul a fost preluat de o altă companie. Totuși, o informație de ultimă oră îl aduce pe Huidu din nou în actualitate. Acesta a anunțat că se va întoarce în televiziune, la Prima TV.  “O să-mi continui viața, nu că sunt un nesimțit, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacție”, a declarat Șerban Huidu.

Şerban Huidu a confirmat informaţiile pentru ziarulring.ro şi a recunoscut că se află în plină activitate. "Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză", a declarat fostul cârcotaş, lăsând de înţeles că munca lui se va desfăşura exclusiv în spatele camerelor. De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie.

"Îi asigur pe cei care mă vor cu capul în nisip, ca struţul, că nici nu mă călugăresc, nici nu mă retrag în munţi. Ştiu că asta ar vrea! Deci o să am păreri, o să merg unde vreau şi o să-mi continui viaţa, nu că sunt un nesimţit, aşa cum cred mulţi, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacţie!", a declara Șerban Huidu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel