Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Petrolul Ploieşti. Ambele goluri au fost marcate de Rondon - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Petrolul Ploieşti. Ambele goluri au fost marcate de Rondon
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Petrolul Ploieşti. Ambele goluri au fost marcate de Rondon
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.

Ambele goluri au fost marcate de atacantul venezuelean Mario Rondon (16, 56). Sepsi OSK a mai avut un gol, marcat de Cosmin Matei (66), anulat în cele din urmă pentru un ofsaid, în urma consultării arbitrajului video.

Video

Sepsi OSK a reuşit a doua victorie consecutivă, după 5-0 cu FC Argeş la Piteşti. Petrolul venea după trei victorii consecutive în campionat.

În tur scorul a fost egal, 1-1. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Petrolul Ploieşti 2-0 (1-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe A marcat: Mario Rondon (16, 56).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); al patrulea oficial: Ionuţ Coza (Cernica) Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti) Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF.

Vezi și - Dinamo - Sepsi OSK, confruntare în Cupa României pe „Arcul de Triumf” - Rezultat final

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-2 (1-0), marţi seara, pe Stadion Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din Grupa A a Cupei României la fotbal. 

Oaspeţii au deschis scorul prin Francisco Junior (16), cui un voleu de la 22 de metri, la primul meci de fotbal desfăşurat între două cluburi pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. 

Deţinătoarea trofeului s-a desprins prin reuşita lui Nicolae Păun (57), dar finalul a fost unul foarte animat, cu trei goluri în ultimul sfert de oră.

Dinamo a înscris prin Denis Ciobotariu (autogol, 82), după ce portarul Răzvan Began a scăpat mingea la lovitura liberă executată de Iulian Roşu, iar balonul l-a lovit pe fundaşul lui Sepsi OSK. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a refăcut diferenţa prin autogolul lui Răzvan Patriche (88), care a trimis în propria poartă, în încercarea de a respinge o centrare. Iulian Roşu a închis tabela (90+3) pentru formaţia de ligă secundă, cu un şut de la 20 de metri.

Pentru Sepsi OSK este a doua victorie reuşită în grupă, după 3-1 cu Petrolul Ploieşti. Dinamo a debutat în grupă cu un egal, 0-0 cu FC U Craiova. Dinamo Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-3 (0-1), Stadion Arcul de Triumf - Bucureşti.

Au marcat: Denis Ciobotariu (autogol, 82), Iulian Roşu (90+3), respectiv Francisco Junior (16), Nicolae Păun (57), Răzvan Patriche (autogol, 88). Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitri asistenţi: Daniel Vlase (Galaţi), Doru Zamfir (Slatina); al patrulea oficial: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Dragoş Ionescu (Bucureşti) - FRF. 

Vezi și - FCSB, la un pas de eliminarea din Cupa României după meciul cu Oțelul Galați

FCSB a terminat la egalitate cu echipa de ligă secundă Oţelul Galaţi, scor 0-0, joi seara, în deplasare, într-un meci din Grupa B a Cupei României la fotbal.

Cele două echipe nu au reuşit să înscrie într-un meci de luptă, în care FCSB a folosit mai mulţi jucători tineri şi de rezervă. În min. 88, în zona băncilor de rezerve a fost utilizat un spray lacrimongen, fapt care a dus la întreruperea jocului, arbitrul asistent George Bogdan Duţă şi unii dintre jucători acuzând probleme de respiraţie.

De asemenea, o parte dintre spectatori au părăsit tribuna. Jocul a fost reluat după circa şase minute. FCSB remizase şi în primul său meci din grupă, 2-2 cu UTA, la Arad, iar Oţelul a pierdut meciul de debut, 0-1 acasă cu CS Mioveni. În celelalte partide din această rundă, CS Mioveni a trecut de FC Botoşani cu 1-0, iar UTA a învins-o pe Gloria cu 3-1, la Buzău.

În ultima etapă se vor juca partidele, FC Botoşani - FCSB, CS Mioveni - UTA şi Oţelul Galaţi - Gloria Buzău. ACS SC Oţelul Galaţi - FCSB 0-0, Stadion Oţelul - Galaţi Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: George Bogdan Duţă (Bacău), Mihăiţă Necula (Bucureşti); al patrulea oficial: Sergiu Mavriche (Bacău) Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Victor Radu (Bucureşti) - FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel