Sepsi OSK - FCSB. Roș-albaștrii lui Dică și Becali urcă pe loc de play-off
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sepsi OSK - FCSB, rezultat la pauză
Sepsi OSK - FCSB, rezultat la pauză
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FCSB s-au confruntat, luni seară, în etapa a 15-a din Superliga.

Update

FCSB a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrea Compagno (51 - penalty), după un duel între italian şi Denis Ciobotariu. Compagno este golgheterul la zi al campionatului, cu 11 goluri. Şi Sepsi OSK a avut un penalty (27), dar Alexandru Tudorie a executat slab şi Ştefan Târnovanu a apărat. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui duel între Joyskim Dawa şi Tudorie. Sepsi OSK a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat.

FCSB a reuşit a patra victorie consecutivă în campionat. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC FCSB 0-1 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe A marcat: Andrea Compagno (51 - penalty). Alexandru Tudorie (Sepsi OSK) a ratat un penalty în miun. 27 (a apărat Ştefan Târnovanu).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş) Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Daniel Mitruţi (Craiova) Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF 

--------------------------------------

Știrea inițială

Sepsi - FCSB, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, C. Matei, M. Ștefănescu - R. Varga, Al. Tudorie 
Rezerve: Began - R. Ispas, M. Tamas, J. Rodriguez, I. Gheorghe, Bărbuț, Achahbar, Rondon, Safranko 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: An. Vlad - Haruț, Miculescu, Dumiter, Omrani, R. Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Sepsi Arena 
Arbitru: Marcel Bârsan / Asistenți: Vladimir Urzică, Adrian Vornicu 
Arbitrii VAR: Ovidiu Hațegan, Daniel Mitruți

Citește și - Becali crede că FCSB se poate califica în ”primăvara europeană” din Conference League: Bați pe Anderlecht și West Ham. Știi cum face Domnul?

Gigi Becali nu și-a luat gândul de la partidele din Europa Conference League. Finanțatorul FCSB crede că echipa antrenată de Nicolae Dică se poate califica în fazele eliminatorii, chiar dacă a acumulat un singur punct după primele patru partide.

”Ne mai gândim la calificare, cât mai avem șanse. Știi cum face Domnul? Când crezi că ești slab, că nu mai șanse, îți arată Domnul mâna Lui. Bați pe Anderlecht, bați pe West Ham și atunci, cu celelalte rezultate, ne putem califica. Ce e așa greu? Da. Ce e mare lucru?  Eu pun problema așa a pentru eu nu îmi pu încrederea îmi mine. Îmi pun încrederea în Domnul. În gândul meu, tot zic că Domnul face”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Programul celor două etape rămase din Conference League

27 octombrie

West Ham - Silkeborg

Anderlecht - FCSB

3 noiembrie

FCSB - West Ham

Silkeborg - Anderlecht

Unicul scenariu prin care FCSB se poate califica

În primul rând, FCSB trebuie să-și câștige partidele rămase. Adică, să se impună la Bruxelles, împotriva celor de la Anderlecht, și să o învingă pe West Ham, pe Arena Națională, o formație care este deja calificată, iar la ora duelului ar putea avea asigurată și prima poziție în grupă, scrie Digi Sport. Vezi articolul aici!

Citește și - Primii doi fotbaliști dați afară de Becali, după dezastrul cu Silkeborg: Facem o curăţenie generală! Nu mai au ce căuta la noi!

După FCSB - Silkeborg 0-5, Gigi Becali a declarat că va renunța la Denis Haruț (23 de ani) și Rachid Bouhenna (31), stoperii titulari din partida retur cu echipa daneză.

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi! O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi, ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transferuri…”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Becali susține că în iarna va urma o curățenie generală la FCSB:

„Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă. A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel