Sepsi - Dinamo, incidente violente. Dănciulescu, aproape să leșine
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
În prelungirile partidei, fanii dinamoviști au ieșit din zona destinată lor și au furat un steag al Ungariei din peluza suporterilor lui Sepsi, la scorul de 2-0.

Incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine. Vizibil afectat, Dănciulescu a fost purtat pe brațe de alți oficiali.

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: "Ria, Ria, Ungaria"!

"În afară de niște gaze lacrimogene, căi respiratorii afectate și câteva șuturi în fund, n-am nimic. Eu voiam să-i calmez pe suporterii noștri. N-a fost ceva ieșit din comun. Cred că am primit 4-5 jeturi de gaze lacrimogene.

Totul a plecat de la un fan de la Sepsi, care a venit ostentativ cu un steag al Ungariei în fața galeriei lui Dinamo. Chiar vreau să-i felicit pe suporterii noștri, pentru că s-au comportat exemplar până atunci. Probabil că, dacă suporterul de la Sepsi nu venea acolo, nu se întâmpla nimic. Suporterii dinamoviști au fost evacuați", a declarat Dănciulescu la Digi Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel