Senzații tari dacă mergi în vacanță la lacul Sfânta Ana. Urșii se plimbă nestingheriți pe marginea drumului / galerie foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Urșii au devenit o normalitate pe drumul de acces către Lacul Sfânta Ana.

Pe drumul de acces către Lacul Sfânta Ana, situat în masivul Ciomatu, urșii se plimbă nestingheriți și deja par să nu se mai sperie de mașinile turiștilor care vor să viziteze celebrul lac sau Tinovul Mohoș. Două exemplare de urs au fost fotografiate pe marginea drumului ce leagă obiectivele turistice de Băile Tușnad, cel mai apropiat oraș.

În plus, locuitorii din împrejurimi sunt avertizați periodic de prezența urșilor prin mesaje RO-ALERT.

Iată imaginile:

Ursoaică cu pui, văzută într-o comună din Dâmboviţa

Este alertă în comuna Cornești, județul Dâmbovița, după ce a fost semnalată prezența unei ursoaice cu pui în satul Frasinu! În această dimineață, autoritățile locale au avertizat localnicii despre prezența acestor animale în comună.

„Atenție urși! A fost semnalată prezența unei ursoaice cu pui în zona împădurită din satul Frasinu, scrie dbonline.ro.

Aceștia pot ajunge foarte ușor și în alte zone din comuna! Vă rugăm să evitați zonele care prezintă un potențial risc și să nu traversați zone cu vegetație abundentă și fără vizibilitate”, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a Primăriei Cornești.

Un chiriaș auzea sunete ciudate sub casă. A descoperit cinci animale care hibernau

Un chiriaș din South Lake Tahoe, California, avea niște oaspeți nepoftiți care locuiau sub casa sa. De luni de zile, bărbatul, care a ales să rămână anonim, a auzit ocazional zgomote precum cel de mormăit sub podea. I-a întrebat pe vecini dacă aud același zgomot, dar nu era cazul și la casele din jur. 

În cele din urmă, săptămâna trecută, mai multe zgomote i-au determinat pe locatarii casei să creadă că provin de la un urs. Atunci au sunat la BEAR League, un grup non-profit care lucrează pentru a ține în siguranță urșii din zonă, pentru a verifica casa.

Ceea ce au descoperit dedesubt au fost cinci urși negri: o mamă și patru pui (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel