Data publicării:

Sentința pentru Gigi Becali în dosarul sechestrării de persoane, după orele 13,00

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Zi grea pentru Gigi Becali. Sentința în dosarul în care acesta este acuzat de sechestrarea persoanelor care i-au furat autoturismul este așteptată, luni,  la completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

[caption id="attachment_281387" align="alignnone" width="640"] Foto: expresspress.ro[/caption]

Gigi Becali nu se află în țară când va fi pronunțată sentința ÎCCJ în cazul dosarului sechestrării de persoane, acesta aflându-se în Dubai. Completul de cinci judecători ai instanței supreme pronunța, luni, sentința finală în recursul făcut de Parchet împotriva deciziei unui complet de trei judecatori de la aceeași instanță prin care inculpații din dosarul sechestrării, între care și Gigi Becali, au fost achitați.

 Deputatul PNL Gigi Becali a afirmat că doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de sa plecarea din ţară înaintea deciziei instanţei în dosarul în care este acuzat de sechestrare de persoane precizând că se întoarce luni în ţară.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Gigi Becali a afirmat că a cumpărat deja biletelul de avion pentru întoarcerea în România. Becali a susţinut că declaraţiile sale anterioare privind faptul că va rămâne în străinătate dacă va fi condamnat de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie reprezintă doar un joc al său cu presa.

 "Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc", a declarat Becali. "Să mă aşteptaţi la aeroport luni, la ora 7", a adăugat Becali.

 Acesta a afirmat că nu-şi face griji în legătură cu decizia instanţei. "O decizie nefavorabilă împotriva mea ar fi ca şi cum ar veni sfârşitul lumii. Decizia favorabilă mi-a dat-o Dumnezeu când m-am născut şi m-a făcut liber. E adevărat că se mai întâmplă abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor, dar nu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel