Senator UNPR: Gabriel Oprea, deşi pare aşa mai dur, este un tip sensibil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
GABRIEL OPREA - INTERNE - PRELUARE MANDAT
GABRIEL OPREA - INTERNE - PRELUARE MANDAT
Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu a spus că Gabriel Oprea este foarte sensibil, deşi pare un tip mai dur care acum traversează o perioadă mai grea din cauză că și-a pierdut un camarad.

"Sigur, a apreciat că am stat alături de dumnealui şi a fost un moment greu şi complicat. Eu am mai spus-o când am avut ocazia: domnul general Oprea, deşi pare un tip aşa mai dur, este un tip foarte sensibil. Sigur, şi-a pierdut un camarad, este adevărat", a răspuns jurnaliştilor senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu, întrebat dacă vicepremierul Gabriel Oprea i-a mulţumit pentru că i-a fost alături în ultima perioadă, scrie BN24.

Senatorul UNPR a mai spus că "în următoarele zile toate lucrurile se vor clarifica", susținând că, "în continuare, românii trebuie să beneficieze de această guvernare, care a adus foarte multe lucruri pozitive".

Întrebat dacă a vorbit cu Gabriel Oprea despre continuarea coaliției de guvernare și ce anume i-a spus acesta, Vochițoiu a afirmat că oamenii din UNPR rămân "exact" așa cum au fost și până acum, "stabili și de cuvânt".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel