Senator, suspect de COVID-19. S-a autoizolat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Senatorul suspect de COVID-19 a anunţat că a intrat în autoizolare.

Senatorul Pro România, Nicolae Marin, suspect de infecţie cu COVID-19, a anunţat, într-un comunicat de presă, că a intrat în autoizolare.

"În cursul zilei de ieri (joi - n.r.) am fost anunţat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni. Având în vedere situaţia de fapt, am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID şi să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului. Înţelegând pe deplin implicaţiile ulterioare, am decis să suspend toate acţiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toţi cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor şi a familiilor lor este mult mai importantă şi, de aceea, consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situaţie", precizează senatorul în comunicat, potrivit Agerpres.

Senatorul Nicolae Marin este preşedintele Organizaţiei Judeţene Pro România Galaţi şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel