Senator PSD: Manifestațiile antistatale ar trebui interzise
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Marele marș al secuilor pentru autonomie a dat ocazia unui deputat PSD să declare că   nu este normal ca aceste manifestații antistatale să fie legale. Senatorul PSD Bogdan Diaconu considera ca manifestatia secuilor reprezinta "o manifestatie antistatala".

"Marsul secuilor de astazi face parte din categoria manifestarilor anti-statale si anti-romanesti tot mai dese din ultima perioada, iar acest tip de activitati trebuie interzis prin lege. Fac de aceea un apel catre toti parlamentarii si catre toate partidele romanesti sa sprijine adoptarea proiectului meu de lege aflat in dezbaterea Parlamentului care prevede interzicerea manifestarilor si a organizatiilor de tip extremist. Prin aceasta lege, activitatile de disolutie si dezintegrare a statului roman, care ataca in mod direct fundamentele Constitutiei, ar deveni istorie", transmite social-democratul Bogdan Diaconu potrivit unui comuncat.

 Duminică dimineața, trenul catre trebuia să transporte peste o mie de maghiari de la Izvorul Mureșului la Covasna s-a defectat, motiv pentru care liderii UDMR au declarat că este vorba de un sabotaj din partea autorităților.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel