Semnul care ar fi arătat că Regina Elisabeta mai avea de trăit câteva zile, observat de un medic. "A suferit foarte mult" - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto: Instagram Royal Family
foto: Instagram Royal Family
Află în articol care este semnul observat de un medic la Regina Elisabeta care ar fi arătat că mai avea câteva zile de trăit.

Un medic a subliniat aspectul fragil al Reginei Elisabeta la ultima ei numire regală ca un semn care arăta că aceasta va muri în câteva zile. Dr. Deb Cohen-Jones, care locuiește în Perth, Australia de Vest, a spus că din fotografiile pe care Elisabeta a II-a le-a făcut alături de Lis Truss, la Castelul Balmoral din Scoția, marți, se vede că starea de sănătate a monarhului nu era una bună, scrie Daily Mail.

"Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice. Este o tulburare de circulație a sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și creierului să se îngusteze, să se blocheze sau să aibă spasme", a spus ea pentru FEMAIL.

"Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o cantitate suficientă de sânge. Poate fi un semn al insuficienței multiple a organelor", a mai spus medicul.

Unele dintre simptomele binecunoscute ale acestei afecțiuni includ durere intermitentă, care se poate prezenta sub formă de crampe sau oboseală musculară, "răceală" a părții afectate a corpului, amorțeală și înțepături. Mâinile regretatei Regine erau mov, simptom care apare de obicei atunci când inima nu mai este capabilă să pompeze sângele în mod eficient.

Medic: Regina a suferit foarte mult



Tensiunea arterială scade încet, iar fluxul de sânge în întregul corp încetinește, făcând ca extremitățile să înceapă să se simtă reci la atingere, a mai explicat Crossroads Hospice.

Din păcate, dr. Deb a confirmat că Regina Elisabeta a II-a "a fi suferit foarte mult" dacă ar suferit de boală cronică, deoarece "pare destul de gravă".

Nu există nicio modalitate de a ști cu siguranță de cât timp sunt petele mov acolo, deoarece monarhul nu a fost văzut în public de ceva vreme și purta adesea mănuși.

Așadar, a fost mai mult ca sigur dispoziția ei incredibil de puternică și voința de a-și îndeplini obligațiunile regale atunci când s-a văzut marți cu Liz Truss. Regina Elisabeta a apărut zâmbind în poze.

"Aspectul ușor cocoșat ar fi cauzat de vârsta ei și, mai mult decât probabil, osteoporoză", a spus dr. Deb.

Palatul Buckingham a declarat decesul celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, la 20.30, joi seară. Regina s-a ajutat de un baston pentru a se deplasa atunci când a primit-o pe Liz Truss la o audiență la Castelul Balmoral din Scoția, unde a invitat-o ​​pe liderul nou ales al Partidului Conservator să o numească în funcția de prim-ministru.

A fost pentru prima dată în istorie când monarhul în vârstă de 96 de ani, care s-a confruntat cu probleme de mobilitate, și-a îndeplinit sarcina cheie la Castelul Balmoral, și nu la Palatul Buckingham. De asemenea, a fost prima dată când a fost fotografiată de când a fost văzută sosind la moșie, pe 21 iulie, pentru vacanța de vară.

Regina suferea de probleme episodice de mobilitate încă din toamna anului trecut, iar săptămâna trecută a fost luată decizia de a cere premierilor care vizitează Marea Britanie să facă călătoria de 1.000 de mile dus-întors pentru a o vedea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel