„Semnul“ că în București a început campania electorală. Apar primele minuni în Capitală / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Au apărut primele semne că în București a început campania electorală.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat despre campania electorală din Municipiul București.

„Se simte campania electorală. De circa un an și jumătate lipsea un bec pe stradă, exact în dreptul intrării. Noaptea trebuia să aprinzi lanterna la telefon ca să vezi, că nu nimereai cheia. Alaltăieri, ca prin minune, s-a reparat becul ăsta.

Mai e un loc, tot așa, e beznă acolo de vreo patru ani, vreo 3 stâlpi nu au fost reparați. E și lângă un ISCIR (n.r.  Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat)! M-am gândit că nu au reparat ca să nu-i vadă pe angajați când pleacă mai devreme de la lucru. Mă aștept să repare și acolo, că de aceea e campanie electorală, nu?!“, a spus Val Vâlcu.

„Toți primarii au făcut tot felul de prostioare din astea, cu locuri de parcare făcute din nou pe aceleași locuri, bani mulți aruncați“, a spus Alfred Bulai.

„Negoiță a făcut parcare subterană“, a replicat Val Vâlcu.

„În Sectoarele 3 și 4 ajung rar, prin urmare nu-mi permit să zic. În Sectorul 6 sunt numai prostioare, ca să nu mai parcheze lumea. Nu s-a făcut nicio parcare, am aglomerație mai mare decât înainte. E o nebunie întreagă“, a mai zis Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel