Semnificația numelui VOLODIMIR. De ce i se potrivește mănușă lui Zelensky
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky
Află în articol care este semnificația numelui Volodimir.

Semnificația numelui Vlolodimir este legată de două rădăcini ale cuvântului care provin de limba germană veche, înseamnă „mare putere”, dar și „cel care stăpânește lumea”. Inițial, numele Vlolodimir era considerat păgân, dar mai târziu a fost inclus de Biserică în listele de nume creștine, deoarece a fost purtat de prințul Vlolodimir Sviatoslavovici al Kievului, care ulterior a fost canonizat, scrie tsn.ua. El a fost numit și cel Sfânt, cel Mare, cel Asemeni Apostolilor,  fiind din 980 până în 1015 cneaz al Kievului.

Pare că numele Volodimir chiar i se potrivește lui Zelensky, președintele Ucrainei, care dă dovadă de mult curaj și demonstrează că este un lider protejându-și țara atacată de ruși.

Alte forme ale numelui Volodimir mai sunt: Volodia, Volodecica, Volodimirco, Vova și Vovcic.

Semnificația numelui Volodimir – calități și defecte

Cei cu numele Volodimir în copilărie sunt băieți frumoși și activ. Volodimir un copil foarte capabil, iar principalul lucru aici este să nu ratezi acest talent natural atunci când este încă mic. Are capacitatea de a învăța, are calități bune de conducere. Atât științele exacte, cât și științele umaniste îl atrag, învățându-le cu ușurință.

VEZI ȘI: Semnificația numelui VLADIMIR. De ce nu i se potrivește lui Putin

Calitățile de conducere bine dezvoltate îl ajută pe Volodimir în viața de adult. Leadership-ul combinat cu curiozitatea și amploarea opiniilor îl fac pe Volodimir un mare strateg. Succesele lui par adesea întâmplătoare, dar de fapt au în spate o muncă asiduă.

Volodimir este un dependent de muncă la servici. Îi place să ducă lucrurile la bun sfârșit și reacționează foarte nervos dacă este distras de fleacuri. Nu-i place graba. Relațiile lui Volodimir cu angajații săi sunt bune și adesea chiar prietenoase, dar acesta este mai mult un stil de comunicare. Este cu adevărat dificil pentru Volodimir să intre într-un cerc apropiat de oameni.

Curios și neliniştit, Volodimir se străduie să devină un lider încă din copilărie. În mod surprinzător, deși este îndrăgostit de aventură, Volodimir reușește să asculte cu atenție sfaturile părinților săi și să le urmeze cu sârguință, scrie pustunchik.ua. Adoră să fie lăudat, mai mult, îl consideră cel mai slab punct al lui.

Lui Volodimir  nu-i plac, de obicei, conflictele deschise. Litigiile se rezolvă pe cale pașnică. Cele mai importante calități umane pentru Volodimir sunt inteligența și puterea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel