România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 09 sep, 16:28
Semnal de alarmă. Atenţie cum şi cât cheltuiţi în următoarele două luni
Este alarmă cu modul în care ne gestionăm finanţele în perioada următoare. 

Asta spune astrologul DC NEWS despre nativii din zodia Peşti şi cei cu ascendetul în Peşti, începând cu 10 septembrie şi până pe 14 noiembrie. 

"Of, of, of, banii. Cu banii e o situaţie foarte interesantă aici, pentru că Marte retrograd zice 'ia gândeşte-te câţi bani ai cheltuit anul ăsta, şi cât mai vrei să cheltuieşti până la final'. Pentru că deşi a fost pandemie şi aţi stat mai mult în casă, vă garantez că aţi cheltuit destul şi aiurea. Marte retrograd în casa a doua vine cu nişte cheltuieli în plus. Voi ziceţi 'am, am', dar nu mai aveţi cum credeţi voi că aveţi. Şi tocmai atunci vă daţi seama că aţi cheltuit mai mult,  nu puţin. Asta face Marte, mai dă cu şutul la nişte bani. Şi abia atunci vă veţi trezi că aveţi nevoie de o strategie financiară. Pentru că Marte va face careu cu Saturn, cu Pluto, cu Jupiter. Da, cheltuiţi bani serioşi acum, cu Marte retrograd. Dar vă arată ce aţi făcut prost în ultimele luni. Şi  nu va fi plăcut. Va fi o senzaţie aiurea, cu multe cheltuieli. 

Vă recomand din tot sufletul să învăţaţi să gestionaţi altfel situaţia financiară. Evitaţi să daţi bani cu împrumut, evitaţi să luaţi bani cu împrumut. Dacă cereţi măriri de salariu, bonusuri, ele vor veni, dar  nu prea repede. Aş mai avea şi o rugăminte. Aveţi grijă ce mâncaţi şi cum mâncaţi. Există riscul ca stomacul să nu mai primească alimentele ca altădată. Există riscul să nu mai aveţi energie şi atunci vă veţi da seama că trebuie să vă schimbaţi stilul alimentar", a explicat Daniela Simulescu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro