''Semn rău pentru Olanda'', titrează presa batavă înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin
Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin
Campioana României FCSB a învins echipa Almere City FC din Eredivisie, cu scorul de 1-2, vineri, în încheierea stagiului de pregătire. Jurnaliștii olandezi au notat că este ''un semn rău'', în contextul partidei România - Olanda din optimile de finală ale EURO 2024.

Conform paginii de Facebook a campioanei României, golurile roş-albaştrilor au fost marcate de David Miculescu, în minutul 18 şi Alexandru Băluţă, în minutul 42 din penalty. Pentru gazde, care s-au clasat pe locul 13 în Eredivisie, în sezonul precedent, a marcat Kornelius Hansen, în minutul 21.

Antrenorul Elias Charalambous a început cu următoarea echipă: A. Vlad - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Alhassan - Ştefănescu, Băluţă, Musi - Miculescu. Pe parcursul meciului au mai intrat pe teren Edjouma, Kiki, Chiricheş, Antwi, Daniel Popa, Haruţ, Luis Phelipe, Pandele, Toma și Radaslavescu. FCSB va reveni sâmbătă la Bucureşti. De luni va începe pregătirile pentru duelul din Supercupa României, care se va desfășura joi seară, de la 20:00, pe Stadionul Steaua din București.

"Semn rău pentru Olanda"

În contextul în care România va înfrunta Olanda, în optimile de finală de la EURO 2024, ziariștii olandezi au notat: "Semn rău pentru Olanda: Un club din Eredivisie a pierdut meciul amical contra românilor de la FCSB", au scris jurnaliștii batavi de la sportnieuws.nl.

Amintim faptul că Selecţionata de fotbal a României a reușit performanța de a se califica în optimile de finală ale EURO 2024, unde se va duela cu Olanda. Partida va avea loc pe 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00, acolo unde tricolorii au câștigat meciul cu Ucraina, scor 3-0, în primul meci al Grupei E de la EURO 2024.

Citește și - George Pușcaș, încrezător înainte de România - Olanda: Nu cred că acum realizăm cu adevărat ceea ce se întâmplă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel