SELFIE în BIKINI şi SUTIEN, la patru luni de când a născut!
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Are 31 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu 4 luni, dar arată demenţial.

Soţia unui dintre cei mai cunoscut actori din lume s-a pozat în lenjerie intimă, în timp ce-şi ţine copilul în braţe, şi a publicat imaginea pe reţelele de socializare. Mai are rost să vă spunem că fotografia a fost preluată de toată presa?, scrie spynews.ro.

Hilaria Baldwin, soţia actorului Alec Baldwin, şi-a recăpătat silueta la doar câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară. Nu de alta, dar are de ţinut lângă ea pe unul dintre cei mai cuceritori şi fustangii actori.

Instructoarea de yoga şi-a făcut un selfie cu fiul ei, Rafael Thomas, iar imaginea ajunsă pe internet a primit like-uri din partea bărbaţilor şi a cam stârnit invidii în rândul femeilor. La cum arată Hilaria, credem şi noi.

Actorul american Alec Baldwin a devenit tată pentru a treia oară, în iunie, după ce soţia lui, Hilaria, a născut cel de-al doilea copil al cuplului, un băieţel care a primit numele Rafael Thomas Baldwin.
Alec Baldwin mai are o fiică, modelul Ireland Baldwin, în vârstă de 19 ani, din mariajul cu actriţa Kim Bassinger, de care a divorţat în 2012.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel