SELFIE DE ROMÂNIA, o nouă CAMPANIE pe FACEBOOK: SIMONA HALEP a acceptat PROVOCAREA și i-a nominalizat pe ANDI MOISESCU și PAVEL BARTOȘ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
#SELFIEDEROMÂNIA. Simona Halep a acceptat o provocare primită pe pagina de Facebook și a nominalizat, la rândul ei, două dintre cele mai cunoscute vedete din România.

#SELFIEDEROMÂNIA. Simona Halep a acceptat provocarea #selfiederomania primită de la Horia Tecău și i-a nominalizat mai departe pe Andi Moisescu și Pavel Bartoș.

Citește și: Un apropiat al Simonei Halep explică rezultatul slab de la US Open

#SELFIEDEROMÂNIA."Am fost provocată de Horia Tecau la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins în locul meu preferat din România - Delta Dunării. Iată un motiv perfect pentru un selfie! Îi mulțumesc lui Horia pentru provocare și îi provoc la rândul meu pe Andi Moisescu și Pavel Bartoș!", a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

#SELFIEDEROMÂNIA. Campania #selfiederomania a fost lansată de ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu.

#SELFIEDEROMÂNIA. "În perioada 6 septembrie - 20 noiembrie, fă-ți un selfie ca turist în România, într-un loc care ți-a rămas în amintire și pe care dorești să îl faci cunoscut tuturor. Încarcă poza pe pagina personală de Facebook, împreună cu #selfiederomania și descrierea locului unde a fost făcuta poza și provoacă mai departe minim trei prieteni să facă același lucru în 24 de ore", a îndemnat ministrul.

Vezi și: Renunță Halep la antrenor? Anunț tranșant cu privire la Wim Fissette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel