Selena Gomez, luată din nou în derâdere pentru transplantul de rinichi. „Așa e din păcate”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Selena Gomez a fost din nou subiect de glumă pentru transplantul de rinichi.

Cântăreața și actrița americană Selena Gomez a criticat „The Good Fight”, cea mai nouă emisiune TV care a făcut „o glumă fără gust” despre transplantul său de rinichi. „Nu știu cum a devenit o chestie să scrii glume despre transplantul de organe la televiziune, dar se pare că așa e din păcate”, a comentat Gomez.

Potrivit BBC, nu este prima dată când transplantul de rinichi al femeii este luat în derâdere, iar „Saved By The Bell” a transmis scuze publice pentru că a glumit despre operația sa din 2017. În februarie, o emisiune chineză și-a cerut scuze pentru că a editat pozele de după operație ale fostului star Disney.

„Sper că la conferințele scriitorilor, când sunt prezentate astfel de glume fără gust, se vor semnala și nu vor apărea pe post”, a mai zis Selena.

VEZI ȘI: Cât CURAJ are Selena Gomez! Le-a arătat TUTUROR cicatricea transplantului.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Cea mai recentă glumă la adresa ei a venit într-un serial de pe Paramount+, când personajele au vorbit despre subiectele tabu pentru comedie din aceste vremuri: necrofilia, autismul și „transplantul de rinichi al Selenei Gomez”.

VEZI ȘI: VIDEO VIRAL: Lorena Șerban a depășit-o pe Kylie Jenner cu cel mai vizualizat clip de pe Instagram.

Imediat după gluma de la televizor, internetul i-a luat apărarea vedetei de 29 de ani. Însă, ideea ar fi fost alta. „Dacă privești tot episodul, referința la Gomez este parte a unei discuții pe care o au personajele despre subiectele care nu trebuie luate în derâdere și tocmai despre ideea ca această cultură de arătat cu degetul și exclus din societate nu trebuie să fie valabilă și pentru glumele proaste”, a spus o sursă pentru The Hollywood Reporter.

VEZI ȘI: Vedete cu boli cronice grave. Motivul pentru care Bono de la U2 poartă mereu ochelari de soare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel