Selena Gomez, la Teen Choice Awards:"A fost cea mai frumoasă surpriză de ziua mea"
Data publicării:
Autor: Barbu Madalina
WhatsApp
Selena-Gomez-Celebrated-Her-20th-Birthday-After-Winning-Big-Teen-Choice-Award-1
Selena-Gomez-Celebrated-Her-20th-Birthday-After-Winning-Big-Teen-Choice-Award-1

Selena Gomez și-a celebrat ziua de 20 de ani mergând la Teen Choice Awards 2012, festivitate care s-a ținut la  Amphitheatre, California. Aceasta a câștigat prestigiosul trofeu alături de The Scene pentru o colaboare reușită a acestora. 

Cântăreața americană a cărei zi de naștere a fost duminică, 22 iulie, a plecat acasă cu trofeul în formă de placă de surf obținut la Teen Choice Awards 2012, în Los Angeles. Interpreta faimoasei melodii "Love you like a long song" a primit și un tort  în timpul în care i-a fost oferit și mult râvnitul trofeu. Acompaniată de cea mai bună prietenă, Taylor Swift, iubitul Justin Bieber și gazda evenimentului, Demi Lovato, și fanii din public, starul Disney și-a cântat " La mulți ani".Purtând o rochiță  roz Dsquared2 și pantofi semnați Herve Leger, cântăreața și- a petrecut restul serii alături de pritenul Justin Bieber, la restaurantul Il Cielo, unde au luat cina împreună.

Mai târziu în aceeași seară, la Amfiteatrul Gibson, Selena și-a ridicat trofeul în fața fanilor cărora le-a mulțumit  oferindu-le brioșe. Alături de prietenul ei, a transmis de pe scenă mesaje de mulțumire și aprecire pentru toți cei care au susținut-o mereu, spunând că " a fost cea mai frumoasă surpriză de ziua ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel