Selena Gomez, cel mai „urmărit” utilizator de Instagram
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Artista a decis să părăsească rețeaua Instagram după ce a devenit cea mai urmărită utilizatoare : „Mereu sfârșesc prin a mă simți de c...t”.

Selena Gomez a vorbit despre efectele pe care le-a avut faptul că a devenit persoana cea mai urmărită de pe Instagram asupra sănătății sale mintale și a stării de bine. Concluzia este că atât de benefice au fost aceste efecte încât a sfârșit prin a lua o pauză de la aplicație.

Pentru mulți dintre noi, platformele sociale vin cu riscuri asumate și cu presiuni ca urmare a agresării imaginii corpului, însă până acum nu se știa că acest lucru este valabil și pentru cei în lumina reflectoarelor.

Cum este o persoană care se mândrește cu faptul că  este în totalitate sinceră cu fanii ei, Selena Gomez a dezvăluit că, în ciuda faptului că a reușit performanța de a ajunge la uluitorul număr de 110 milioane de fani pe Instagram, tot mai simte presiunea pe care a simțit-o când a apărut pe coperta revistei Vogue pentru prima dată.

În consecință, la mai puțin de o lună după ce a devenit persoana cea mai urmărită de pe Instagram, cântăreața a luat decizia de a părăsi platforma, în încercarea de a-și îmbunătăți sănătatea mintală, informează cotidianul britanic The Independent.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel