Selecționerul naționalei, lovit de o mașină. Scaloni a ajuns la spital
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Selecționerul naționalei, lovit de o mașină. Scaloni a ajuns la spital
Selecționerul naționalei, lovit de o mașină. Scaloni a ajuns la spital
Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a fost lovit de o maşină, marți la prânz.

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, a fost internat pentru scurt timp într-un spital din Mallorca, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă, a anunţat Federaţia argentiniană de fotbal, citată de agenţiile internaţionale de presă.

Antrenorul Argentinei, Lionel Scaloni, a suferit un accident, azi, în timp ce mergea pe bicicletă. Acum este în drum spre casă după ce a fost externat din spital, a anunţat forul argentinian pe contul său de Twitter.

A suferit o lovitură la cap



Cotidianul spaniol El Mundo anunţase marţi dimineaţa că Scaloni, care a fost numit selecţioner al Argentinei în noiembrie 2018, a fost internat în spitalul Universitario Son Espases din Mallorca, având mai multe răni.

Potrivit poliţiei locale, Scaloni (40 ani), fost jucător la Deportivo La Coruna şi Mallorca, a suferit o lovitură la cap, iar şoferul maşinii care l-a lovit nu se afla sub influenţa alcoolului. Chiar şoferul a fost cel care a sunat la 112 pentru ambulanţă. Serviciul de ambulanţă din Baleare a precizat că Scaloni a suferit diferite contuzii.

Citește și:

Ionel Ganea a ajuns de urgență la spital, din sala de judecată

Marius Vizer și-a dat demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel