Selecționerul Angliei U21, Aidy Boothroyd, spune că postul său este „cu totul imposibil”. Doar echipa mare are nevoie de victorii
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels/Pixabay
Foto: Pexels/Pixabay
Managerul selecționatei sub 21 de ani a Angliei, Aidy Boothroyd, consideră că nu este capabil să aibă succes în poziția pe care o ocupă, după ce formația sa este aproape să părăsească pentru a doua oară la rând Campionatul European încă din grupe.

Conform BBC Sport, înfrângerile cu Austria și Portugalia obligă Anglia să învingă în meciul cu Croația pentru a mai spera la calificare în sferturile de finală. „Postul de antrenor de la seniori era numită funcția imposibilă. Păi, antrenoratul la Anglia U21 este de-a dreptul imposibil”, a declarat acesta.

Anglia a părăsit Campionatul European din 2019 încă din grupe, fără să obțină vreo victorie. Grupa a fost câștigată atunci de România, care a învins englezii cu 4-2. „Nu trebuie să lucrezi în dezvoltarea tineretului dacă crezi că slujba ta este să câștigi fiecare meci și nu să produci jucători pentru echipa mare. (...) Singura echipă care trebuie să câștige este echipa mare”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel