Selecţie patinaj. Simona Halep se alătură acţiunii
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Simona Halep se alatura editiei de anul acesta a selectiei pentru cursuri gratuite de initiere in patinaj dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, organizata de Fundatia Tiriac sambata, 13 octombrie a.c., la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena.

”Ma bucur sa pot sustine, impreuna cu domnul Ilie Nastase, o noua editie a selectiei de initiere in patinaj. Fetele care alcatuiesc in prezent echipa mea de junioare in hochei vin din randul copiilor care au beneficiat de cursurile gratuite de initiere in patinaj oferite de Fundatia Tiriac. Sper ca si editia de anul acesta a selectiei va evidentia tinere talente cu potential de practicare a sportului pe gheata. Imi doresc ca, dintre copiii care vor beneficia de cursuri gratuite de initiere in patinaj, sa pot aduce noi membre in echipa de hochei Simona Halep. Suntem o echipa speciala, formata din fete ambitioase si asteptam noi debutante sambata, 13 octombrie”, a declarat Simona Halep.

Selectia organizata in data de 13 octombrie se va bucura de prezenta Simonei Halep, a lui Ilie Nastase şi a lui Ion Ţiriac

Evenimentul are drept principal obiectiv identificarea copiilor cu inclinatii si interes pentru practicarea patinajului si integrarea acestora in programul pentru cursuri gratuite de initiere in sportul pe gheata, oferite de Patinoarul Tiriac-Telekom Arena, in colaborare cu Fundatia Tiriac. Acestia vor avea sansa ca, in urma cursurilor de initiere puse la dispozitie in regim gratuit de catre Fundatia Tiriac, sa acceada la echipele de hochei juniori Telekom, Skoda, Dedeman, Allianz-Tiriac si Simona Halep sau de a se perfectiona in patinaj artistic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel