Șeful PSG îl acuză pe Messi de „lipsă de respect”: I-a lipsit clasa, asta e sigur
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a răspuns marți la declarațiile făcute de starul argentinian Lionel Messi, care a exprimat nemulțumirea sa în legătură cu experiența la PSG după plecarea în MLS, conform informațiilor prezentate de Le Figaro.

Messi a sosit la PSG în 2021, însă, pe parcursul perioadei petrecute la echipă, argentinianul nu a reușit să se adapteze complet și să se simtă confortabil nici în echipă, nici în capitala Franței. Plecarea sa în 2023, la finalul contractului, a fost urmată de comentarii critice făcute în mass-media, unde a subliniat că "nu a fost fericit" la Paris și a revenit asupra absenței sale de la celebrarea victoriei Argentinei la Cupa Mondială. Până în prezent, Nasser Al-Khelaïfi nu a răspuns cu fermitate acestor declarații, dar a făcut-o marți, într-un interviu pentru RMC.

"El este cel mai bun jucător din istorie", a afirmat Al-Khelaifi. "Nu a fost ușor pentru el să vină. La Barcelona, totul se învârtea în jurul lui, dar la Paris nu a fost același lucru, avem și alți jucători, precum Kylian, Neymar... Am mare respect pentru el, dar dacă cineva vorbește negativ despre PSG după ce pleacă, acest lucru nu este corect, este lipsă de respect. A lipsit de eleganță, acest lucru este sigur".

Referitor la absența celebrării victoriei la Cupa Mondială, Al-Khelaifi a explicat că s-a dorit evitarea unei reacții negative din partea suporterilor: "Nu l-am sărbătorit după Cupa Mondială? Suntem în Franța, el a câștigat Cupa Mondială împotriva lui Kylian, care este un jucător al clubului nostru... Nu am dorit să fie fluierat la stadion. La fel a procedat și Liverpool atunci când Senegalul lui Sadio Mané a câștigat Cupa Africii pe Națiuni împotriva Egiptului lui Mo Salah. De menționat că PSG l-a sărbătorit pe Messi la Camp des Loges. El nu este o persoană rea", a continuat Nasser Al-Khelaifi. "Dar, acest lucru este valabil pentru toți, nu doar pentru Messi: prefer ca oamenii să se exprime când sunt încă aici, nu după ce pleacă. Acesta nu este stilul nostru. Un lucru este cert: Leo Messi va rămâne o amintire inestimabilă pentru fanii parizieni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel