Șeful Poliției din Bolintin Vale, încă în funcție. Sociologul Duminică: Să ne gândim că suntem victima
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Șeful de post din Bolintin Vale, surprins în timp ce lovește un cetățean aflat la pământ, este încă în funcție. Sociologul Gelu Duminică a reacționat în acest caz și a făcut public documentul care confirmă informație.

Șeful Poliției din Bolintin Vale, filmat în luna aprilie în timp ce lovește cu brutalitate un bărbat culcat la pământ, este încă în funcție. După ce imaginile au ajuns în public, ministrul Marcel Vela anunța demiterea individului. 

Sociologul Gelu Duminică a făcut public un document care arată că șeful Poliției din Bolintin Vale este însă, în continuare în funcție. 

„Vă aduceți aminte de cazul de la Bolintin Vale în care un nene polițist (șeful de post) snopea în bătaie niște oameni imobilizați și culcați la pământ? Imediat ce am făcut imaginile public, polițistul în cauza a fost suspendat din funcție și a fost demarată o anchetă internă. Victimele au depus plângere și dosarul își urmează cursul legal.

La nici doua luni de la eveniment, aflăm că polițistul in cauza este inapoi în funcție (adică șef de post), chiar dacă cercetarea este departe de a fi finalizata (vezi punctul 2). Hai să ne gândim că suntem victima! Cam ce ați crede despre modul în care se face dreptate? Cam cât de vulnerabil te-ai simți și cam cât de dornic ai fi sa continui demersul tău în instanță când poliția locală este la ordinele celui care este vizat de acțiunea ta?”, a scris sociologul Gelu Duminică pe Facebook.

Va aduceți aminte de cazul de la Bolintin Vale în care un nene polițist (șeful de post) snopea în bătaie niște oameni...

Publicată de Gelu Duminica pe Marţi, 21 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel