Șeful Poliției Capitalei, primele informații oficiale după aglomerația de la casa Duduianu. Cum explică scenele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șeful Poliției Bucureşti, comisarul Bogdan Berechet, explică aglomerația formată la priveghiul de la casa Duduianu. 

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a vorbit despre priveghiul de la casa Duduianu, în direct la Realitatea Plus. Întrebat de jurnalist dacă situația a fost scăpată ieri de sub control, Berechet a răspuns că oamenii legii au avut suficiente forțe. Totuși, acesta nu a putut să explice exact de ce au fost lăsate atât de multe persoane la această ceremonie a clanurilor, chiar dacă distanțarea socială nu s-a respectat.

"Într-adevăr-  și am putut vedea și noi cu ochiul liber cred-  prin grupuri separate au reușit să intre. Bineînțeles că tot ce a fost și tot ce s-a intrat, în mare parte, au fost identificați, au fost legitimați. De aceea, avem un număr mare de legitimări, urmând ca și aceștia să primească sancțiuni pentru nerespectarea tuturor măsurilor privind nerăspândirea COVID-19", a spus Bogdan Berechet.

Totodată după ce pe rețelele de socializare s-au anunțat răzbunări și violențe din partea clanurilor, Berechet a dat asigurări că oamenii vor fi în siguranță: "Tot ce înseamnă grupări infracționale și toți cei care încalcă legea sunt atent monitorizați de noi. Considerăm că, împreună cu unitățile de Parchet competente, vom reuși să probăm activitatea infracțională și să-i tragem la răspundere pe toți."

Întrebat câte clanuri sunt în București, șeful Poliției nu a putut da un răspuns exact. "Există multe grupări", a spus acesta. Potrivit poliției, la priveghiul de la casa Duduianu au fost date peste 100 de amenzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel