Şefa DSP Argeş a fost schimbată din funcţie cu un medic militar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alexandru Guiță, noul șef al DSP Argeș
Alexandru Guiță, noul șef al DSP Argeș
Sorina Honțaru, directoarea  Direcției de Sănătate Publică Argeș, a fost înlocuită din funcție joi cu un medic militar, conform Agerpres.

Conform prefectului Emanuel Soare, conducerea DSP Argeș a fost preluată de doctorul Alexandru Guiță, fost comandant al Spitalului Militar Piteşti.

De asemenea, tot joi a fost luată decizia de înlocuire a directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, Teodor Cătălin Teodorescu, cu Gheorghe Frătoaica, după ce un medic chirurg care a mers la serviciu, deşi avea simptome coronavirus, a fost depistat pozitiv.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, consideră că înlocuirea din funcţie a Sorinei Honţaru, care conducea DSP Argeş din anul 2014, a fost decisă din raţiuni politice.

"Decizia de schimbare, în opinia mea, este eminamente politică. Ce i se poate reproşa dnei. dr. Honţaru? (...) Unde a greşit dna. dr. Honţaru? Cumva că nu este membru PNL? Probabil. (...) Sunt curios când îşi aminteşte dl. prefect să convoace CJSU, pentru că hotărârile trebuie luate în forul statutar în această perioadă şi nicidecum de unul singur sau de câţiva. Îi reamintesc faptul că sunt vicepreşedinte al CJSU şi citesc din presă hotărârile luate", a scris Manu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel