Şef la unitatea de jandarmi care asigură paza la centrala de la Cernavodă, acuzat de fals în declaraţii. Legătura cu jocurile de noroc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul General în legătură cu săvârşirea de către un şef de la Jandarmeria Cernavodă a infracţiunii de fals în declaraţii, după ce acesta nu şi-a trecut în declaraţiile de avere câştigurile obţinute din jocuri de noroc.

Potrivit unui comunicat, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Andrei Dumitrescu, comandant detaşament la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională 'Anghel Saligny' Cernavodă, a infracţiunii de fals în declaraţii.

Acesta nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc în valoare totală de 2.500 lei în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice. Unitatea Specială 72 Jandarmi asigură paza şi intervenţia la centrala nuclear-electrică de la Cernavodă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel