Seedorf, noul antrenor al lui Andone la Deportivo
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Deportivo La Coruna, echipa atacantului român Florin Andone, a ajuns la un acord cu antrenorul olandez Clarence Seedorf, care urmează să-l înlocuiască pe Cristobal Parralo, concediat duminică, după o serie de rezultate sub aşteptări

Clubul galician a negociat iniţial cu antrenorii uruguayeni Martin Lasarte şi Diego Alonso, însă primul a refuzat oferta, iar cel de-al doilea, aflat la conducerea echipei mexicane Pachuca, nu putea obţine la timp licenţa necesară pentru a antrena în Europa, informează agenţia EFE.

În final, oficialii lui Deportivo s-au orientat către Clarence Seedorf, fost jucător al lui Real Madrid și AC Milan și a antrenat anterior echipele AC Milan şi Shenzhen FC.

Obiectivul, salvarea de la retrogradare

Olandezul, în vârstă de 41 ani, are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare a echipei din La Coruna, aflată în acest moment pe locul 18 în clasamentul din Primera Division.

Ca fotbalist, Clarence Seedorf a câștigat Liga Campionilor cu trei echipe diferite, Ajax Amsterdam (94/95), Real Madrid (97/98) și AC Milan (02/03, 06/07). Pentru naționala Olandei a bifat 87 de apariții și 11 goluri. 

Ca antrenor, a stat pe banca Milanului 22 de partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel