Data actualizării:
Data publicării:

Sediul ANCOM, spart de hoți. Paznicul ar fi fost băut. Ce s-a furat

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Sediul Autorității de Reglementare în Comunicații (ANCOM) a fost spart.

"Luni, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, în sediul ANCOM din strada Delea Nouă nr. 2, s-a pătruns prin înlăturarea unui grilaj ce nu era asigurat, iar din patru birouri de la etajul doi al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri.

Jandarmii au prins una dintre persoanele implicate, asupra acesteia fiind găsite trei telefoane mobile. Se efectuează cercetări la fața locului, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor săvârșirii faptei", transmit polițiștii, potrivit Antena 3.

În imobilul în care își desfășoară activitatea ANCOM, mai are sediul o altă societate comercială, paza clădirii fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firma privată. Paznicul acesteia a fost testat și s-a constatat că avea o concentrație de 0,68 mg/l alcool în aerul expirat, potrivit precizărilor făcute de polițiști, informează sursa citată.

Despre ANCOM

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este instituţia care promovează interesele utilizatorilor de servicii prin promovarea concurentei și inovației pe piețele comunicațiilor electronice și serviciilor poștale, administrarea pro-competitiva a resurselor limitate (spectru radio, resurse de numerotație și resurse tehnice asociate), încurajarea investițiilor eficiente în rețele și infrastructuri și promovarea conectivitații ultra-rapide.

ANCOM s-a format prin reunirea a două instituţii cu experienţă şi expertiză în domeniul administrării şi reglementării acestui sector: Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (IGCTI) şi Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel